Aplikasi

Produk Panas

Waca liyane babagan COMPANY

GUANGZHOU INCODE MARKING TECHNOLOGY CO., LTD.iki diadegaké ing 2008. Iku panyedhiya solusi aplikasi coding industri, menehi tandha, lan packaging, darmabakti kanggo nyedhiyani solusi coding industri kanggo pangguna ing saindhenging donya.

Kabar

  • Solusi1

    Solusi Industri kosmetik kebutuhan saben dina

    Kemasan sing apik minangka cara promosi sing paling menarik.Kemasan sing apik banget kanthi logo sing jelas lan unik bisa narik kawigaten lan dipercaya pelanggan.Iki sing saben manufaktur ...
    maca liyane
  • 1

    Solusi coding kanggo industri panganan

    INCODE ink jet printer bisa nyithak tanggal produksi, umur beting, pola merek dagang, jeneng produk, nomer kumpulan produk, jeneng pabrik, informasi promosi, lan sapiturute ing macem-macem spesifikasi lan jinis ...
    maca liyane
  • eryd (1)

    Solusi Coding kanggo industri kabel lan kabel

    Kanthi pengalaman industri sing sugih, INCODE nglayani akeh produsen kabel lan kabel.Cara coding non-kontak ora ngrusak lumahing produk;macem-macem pilihan tinta warna bisa digunakake ing ...
    maca liyane
  • 3

    Solusi coding kanggo industri panganan

    Ana akeh produk ing industri pipa kanthi spesifikasi sing beda.Iku angel kanggo ngenali merek utawa merek dagang saka tampilan produk.Kanthi nyithak prodhuk sing jelas lan stabil ...
    maca liyane
  • 2

    Solusi Industri Minyak Edible Minuman

    Printer inkjet INCODE bisa kanthi gampang ngrampungake coding awak botol, tutup botol, lan label iklan awak botol botol banyu mineral, kaleng minuman, kaleng minyak sing bisa dipangan, lan liya-liyane.
    maca liyane

Kita uga ing kene